HUIS VAN VERTROUWEN

Je hoort vaak: “Vertrouwen is een gevoel, het is er of het is er niet”. Nee dus. Vertrouwen is grijpbaar en beïnvloedbaar. Vertrouwen is essentieel in samenwerkingsrelaties. Hoe meer vertrouwen er is in de samenwerking hoe groter het werkplezier en hoe beter de resultaten. Maar sterke relaties ontstaan meestal niet vanzelf en hoe je daar zelf aan kunt werken is voor velen een raadsel.

In dit boek ontrafelen de auteurs, Marijke Hafkamp en Lamkje Jellema, het mysterie van vertrouwen. Zij laten zien hoe je heel concreet kunt bouwen aan sterke samenwerkingsrelaties waarin je elkaar leert vertrouwen. Vertrouwen op een goede uitvoering van opdrachten en op het maken van afspraken. En vertrouwen in elkaar als mens.

Op een heldere en aansprekende manier beschrijven de auteurs het huis van vertrouwen. Het fundament, de pijlers en bouwstenen worden zichtbaar. De vele praktijkvoorbeelden en interviews zorgen voor herkenning. De bouwmaterialen en gereedschappen liggen klaar om zelf aan de slag te gaan.

HET HUIS

Het huis staat voor sterk en veilig.

We tekenen het huis en beschrijven het fundament, de pijlers, bouwstenen en gereedschappen. In één oogopslag zie je wat vertrouwen eigenlijk is.

REACTIE VAN ÉÉN VAN ONZE LEZERS

OVER DE 

AUTEURS

 

VISIE EN

AMBITIE

Marijke Hafkamp en Lamkje Jellema

BOEKBESPREKING

ONDERWIJS & GEZONDHEID

RECENSIE BIBLION

BOEKBESPREKING

COMMUNICATIE MAGAZINE

Marijke Hafkamp, Lamkje Jellema en W.M. Kessels

 “Een uitnodigend perspectief op een wereld van samen werken, leren, ontwikkelen en ondernemen.” (Prof. dr. Joseph W.M. Kessels) 

Huis van vertrouwen
Lamkje Jellema & Marijke Hafkamp
E-mail welkom@huisvanvertrouwen.nl

Telefoon Lamkje: 06-55797447

Telefoon Marijke: 06-22425007

  • Twitter Social Icon