Huis van vertrouwen banner

ONZE DIENSTEN

TRAININGEN

In onze maatwerktrainingen geven we (team-)coaches, HR-adviseurs, trainers, teamleiders kennis en kunde mee zodat zij hun cliënten kunnen begeleiden in samenwerken op basis van vertrouwen.

WORKSHOPS

Een workshop geeft alle deelnemers nieuwe inzichten en direct te gebruiken handvatten om met vertrouwen nieuwe en bestaande uitdagingen aan te gaan

ADVIES

Wilt u de samenwerking in uw organisatie of team verbeteren? Op basis van een analyse adviseren wij hoe u de bouwstenen van vertrouwen kunt versterken.

LEZINGEN

Onze interactieve lezing op uw conferentie of symposium geeft de toehoorders inzicht in hoe vertrouwen de samenwerking beïnvloedt. Met de praktische tips kunnen zij direct aan de slag.

EEN IMPRESSIE

Lezing op symposium 2014

“Ik heb het symposium als veel meer dan alleen een inspirerende dag ervaren. Het programma had een passende mix, die het werken aan vertrouwen in samenwerken ondersteunen en de noodzaak ervan onderstrepen. [....] Ik ging dan ook naar huis met het gevoel, dat ik iets in handen heb om mee aan de slag te kunnen. Dank dus voor de toelichting op jullie model (het huis van vertrouwen) en het boek, waarmee het bouwen aan vertrouwen in teams op een praktische manier mogelijk wordt!”

Huis van Vertrouwen Symposium
Lamkje en Marijke Symposium
Huis van Vertrouwen symposium publiek

"Jullie zijn in staat een prachtig, perfect inhoudelijk symposium te organiseren dat ons van de vroege uren tot laat op de dag heeft weten te boeien. Chapeau!!"

Huis van Vertrouwen symposium

Bedankt! Het bericht is verzonden.

Heeft u vragen, opmerkingen of een verzoek? Of wilt u uw interesse kenbaar maken voor een lezing, workshop, training of advies? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.