Cover Boek Huis van Vertrouwen

Wil jij ook samenwerken met plezier en resultaat? In relaties die gebaseerd zijn op vertrouwen? We maken het concreet en geven je praktisch gereedschap waar je direct mee aan de slag kunt in ons boek, Huis van Vertrouwen.

Lees meer over het boek

WAT VINDEN ANDEREN

Prof. dr. Joseph W.M. Kessels 
Prof. dr. Joseph W.M. Kessels 

“Een belangrijke opbrengst voor mij is dat ik nu aan het onbestemde gevoel van vertrouwen in de samenwerking duidelijk woorden kan geven. Daardoor kan ik er zelf beter over nadenken en voel ik me minder overgeleverd aan iets waar ik geen invloed op kan uitoefenen. Ik kan er met een ander makkelijker over praten en ben in de gelegenheid om zelf de bouwstenen te kiezen die ik daarbij wil gebruiken.”

Lees meer

Social media
 Jan-Jelle van Hasselt in Communicatie Magazine december 2014

ONZE SPEERPUNTEN

Huis van Vertrouwen
Samenwerken
Praktisch
Werkplezier

WAT IS INTERESSANT

Hoe je vertrouwen kunt leren om … te leren vanuit vertrouwen

Als HRD’er wil je dat mensen kunnen leren vanuit vertrouwen. Vertrouwen in zichzelf en vertrouwen in en van de mensen die zij in hun leerproces tegenkomen. Hoe doe je dat, leren vanuit vertrouwen? En kun je vertrouwen leren?

In februari 2015 plaatste het HRD vakblad Opleiding & Ontwikkeling ons artikel Leren met vertrouwen. In dit artikel gaan we in op de verschillende...

14 groepsleden, 12 nationaliteiten, hoe bouw je dan aan vertrouwen? Het overkwam mij in Australië. Drie weken lang volgde ik class bij Kaplan International Colleges. Een Engelse taalcursus, voorafgaand aan mijn rondreis door het zuiden van dit prachtige continent.

Please reload

Huis van vertrouwen
Lamkje Jellema & Marijke Hafkamp
E-mail welkom@huisvanvertrouwen.nl

Telefoon Lamkje: 06-55797447

Telefoon Marijke: 06-22425007

  • Twitter Social Icon